Kevättauko on päättynyt

Perjantaina 10.5.2024 illan aikana nostimme korit ylös ja tikutimme radan kesäkautta varten.

Kausikortin saa totutusti ostettua Viherkauppa.fi:stä, siellä maksuvälineenä käy myös epassi. Päivälipun voi maksaa mobilepay (6€) sekä Viherlandian kassoilla joilla käy käteinen ja maksukortit sekä epassi. Viherlandian aukioloajat löydät täältä.

Kevät tauko on alkanut

Lämpimät säät ovat kirittäneet lumen sulamista siinä määrin niin että on taas aika laittaa rata vähäksi aikaa kiinni.

Korit poistuvat käytöstä 9.4.2024 illan aikana. Tauko kestää noin kuukauden jonka aikana odotellaan roudan sulamista ja radan kuivumista.

Tallila Sportsin väki kiittää kaikkia talvikaudella käyneitä ja toivottaa pelaajat taas takaisin toukokuun puolella radan auettua.

Häiriöitä helikopteriliikenteestä

Secto rally finlandin aikana 3.-6.8.2023 väylien 3 ja 12 käyttöä voidaan tarvittaessa rajoittaa. Korien takana olevaa asfalttialuetta tullaan tarpeen vaatiessa käyttää helikopterien laskeutumisalueena. Koreille heittämistä voidaan tarpeen vaatiessa rajoittaa kopterien nousujen ja laskujen ajaksi. AirBoss ohjaa alueella lentoliikennettä ja tarvittaessa kieltää heittämisen.

Noudata ohjeistusta.

Kevät tauko päättyy la 13.5.2023

Rata avattan taas pitkän odotuksen jälkeen lauantaina 13.5.2023.

Kausikortit ovat myynnissä viherkaupassa. Siellä kausikortin maksuvälineenä käy myös e-passi. Päiväliput voit maksaa mobilepaylla 6€ (75751). Päiväliput voi myös ostaa Viherlandian kassoilla. Siellä maksuvälineenä käy käteinen, pankki- ja luottokortit sekä e-passi. E-passin käyttö edellyttää aina kassalla käyntiä.

Lisää lipuista täältä

Kevät tauko

Kevät on nyt edennyt siihen vaiheeseen että on aika kiittää talvikaudesta ja laittaa rata väliaikaisesti kiinni.

Nopeimmat kerkeävät vielä huomenna aamupäivällä kierrokselle. Korit kerätään pois 11.4.2023 iltapäivällä.

Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa niin kesäkausi päästään avaamaan toukokuun puolenvälin tienoilla. Avaamisesta tiedotetaan täällä.

Odotettaessa avausta vieraile kausikortti ostoksilla Viherkauppa.fi

Viikkokisat talvi 2023

Radalla pelataan JyLin järjestämiä viikkokisoja sunnuntaisin klo 12.00 – n. 14.30, aina 9.4.2023 asti sekä kauden päätöskilpailu 10.4.2023. Kilpailut on kaikille avoimia.

Lisätietoja viikkokisoista ja ilmoittautuminen kilpailuihin, löytyy Metrixistsä. https://discgolfmetrix.com/2382380

Rata on tuolloin pääsääntöisesti varattu kilpailijoille.

e-passi

Nyt päivälippujen ja kausikorttien maksuvälineinä toimii myös e-passi.

Päivälipun ostoon on huomioitava, että maksu tulee suorittaa Viherlandian kassalla, josta saatte maksua osoittavan rannekkeen. Vaikka e-passin sovelluksessa on maksupainike, niin ranneke tarvitaan siitä huolimatta. Käythän kassalla lunastamassa rannekkeen, niin monelta sotkulta vältytään.

Pitkä odotus on nyt päättynyt!

Viherlandia DG:n 18 väylää on nyt pelattavissa. Ensimmäiset kierrokset takaysillä pelattiin jo eilen iltapäivällä.

Suurkiitokset perjantain talkoolaisille Ristolle ja Markolle. Heidän ahkeruudella saatiin korien betonit pystyyn jo perjantaina. Kiitos myös Tiinalle, hänen näppärien sormien ansiosta saatiin lauantaina opasteet ja korit paikalleen. Erikoiskiitos Sampalle takaysin suunnittelusta.

Avajaiskisaa heitetään 1.8.2022. ilmoittautuminen Metrixissä

Takaysi ???

Niin kuin moneen muuhunkin, on maailman tilanne vaikuttanut korien saatavuuteen. Kun tänään tiedustelin Prodigyltä, ”miten maailma tänään makaa?” Sain ilokseni vastauksen, että kontti olisi jo Suomessa. Näin ollen vakuuttelivat että korit olisivat meillä noin kahden viikon kuluttua.

Sen jälkeen enään muutama ilta niin rata on 18-väyläinen.