Liput

  • Päivälippu: 6,00€/päivä
  • Kausikortti: 70,00€/kausi (käytössä kesäkaudella touko-joulukuu)
Päiväliput

Päiväliput ovat lunastettavissa MobilePay:lla, numerolla 75751 (Tallila Sports Oy). Lisätietoihin pelaajan nimi, jos et itse pelaa. Jos maksat useamman pelaajan, niin kaikkien nimet. PÄIVÄLIPPU ON VOIMASSA MAKSUPÄIVÄN. Varaudu tarvittaessa todistamaan henkilöllisyytesi radalla. Eli henkkarit mukaan.

Päiväkohtaiset rannekkeet ovat ostettavissa Viherlandian pääkassoilta (käteinen, pankki- ja luottokortit ja e-passi). Ranneke hyväksytään ainoastaan ranteessa ja päivämäärä merkinnällä.

Viherlandian aukioloajat löytyvät täältä.

Kausikortit (kesäkaudella)

Kausikortit ovat myynnissä www.viherkauppa.fi. Ostaessa kausikortin, kirjoita pelaajan nimi tuotekortilla kohtaan ”lisätietoja tilaukseen”. Kausikorttina toimii tilauksen jälkeen sähköpostiisi saamasi tilausvahvistus. Varaudu esittämään tämä tilausvahvistus joko puhelimesta tai paperisena radalla. Varaudu tarvittaessa todistamaan henkilöllisyytesi radalla. Kausikortin voi maksaa myös e-passilla.

Nuoret radalla

Alle 12-vuotiaat voivat pelata maksaneen aikuisen seurassa veloituksetta (max. 3 lasta / aikuinen).

Lipuitta pelaaminen

Radalla tarkastetaan lippuja säännöllisesti. Mikäli pelaajalla ei ole pelaamiseen oikeuttavaa lippua, peritään häneltä 1. kerralla päivälippu kaksinkertaisena. 2. kerralla edellytetään kausikortin maksamista heti. Mikäli kausikorttin ostaminen heti ei onnistu, niin pelaaja ohjataan pois radalta, saaden samalla lopullisen pelikiellon radalle. Viherlandian kiinni oleminen ei oikeuta pelaamaan ilman lippua.

e-passi

e-passi maksaessasi käy tekemässä ostotapahtuma Viherlandian kassalla, josta saat rannekkeen. (Ilman ranneketta ei ole lippua.) Viherkauppa.fi e-passi käy maksuvälineenä kausikorttia ostettaessa.